All Smykkeinformasjonen Du Trenger å Vite

Hva kan fullføre et antrekk eller avsløre personligheten din bedre enn smykker? Det kan imidlertid være vanskelig å finne den rette gaven til noen, eller å velge noe som vil se bra ut med det du vanligvis bruker. Les disse tipsene for å lære mer om smykker og hva det betyr eller hvordan du kan bruke det.

Bruk en polering klut for alle dine smykker stykker. Dette er en veldig enkel måte å gjøre dem skinne og ikke å bruke noen form for kjemikalier eller løsemidler. Bruk dobbeltsidig klut på smykker akkurat som du ville rense et glass. Bruk en tosidig rengjøringsklut, en for polering og en for skinnende.

Smykker er en av de beste gavene å gi til noen du bryr deg om. Når du kjøper smykker som en gave, bør du vurdere personens interesser og livsstil. For eksempel, hvis de liker sport og utendørs de kan foretrekke mer grunnleggende stykker. Tenk på hva de liker å gjøre, dette bør gi et godt utgangspunkt når du er klar til å kjøpe smykker.

Neste gang du ser på å gjøre et smykker kjøp, kan det være lurt å vurdere en «out-of-the-box» sted å handle. Mange hjemmebaserte make-up selskaper sprer sine vinger og nå ut til en ny forbrukerbase ved å selge smykker samt make-up. Prisene er vanligvis rimelige og varene sendes raskt. Så neste gang du ønsker å kjøpe noen nye smykker, sjekk ut din favoritt make-up rep.

Nettsteder som Etsy har et bredt utvalg av håndlagde smykker. Du kan finne mange unike, en av en slags stykker, men vær forsiktig. Noen selgere kan bruke anheng eller andre funn som kan bli mye kjøpt i bulk eller fra håndverket butikker. Les anmeldelser eller Søk etter lignende elementer for å sikre at du får den beste verdien.

Hvis du ønsker å kjøpe et par øredobber for en kjær, sørg for at de har gjennomboret ører først! Det er en stor faux pas å plukke opp et par nydelige baubles bare for å finne ut at de er unwearable. Hvis du kan, sjekk hennes smykker boksen, eller spør noen nær henne som kanskje vet som hennes mor.

Når du kjøper smykker, velg smykker som vil gå bra med mesteparten av garderoben din. Hvis du bruker hundrevis av dollar på et fantastisk smykke, vil du ønske å ha det på deg noen sjanse du får. Vurder å gi avkall på et dyrere stykke til fordel for en som du kan ha på deg oftere.

Hvis du eier gull eller sølv smykker sørg for å ta den av når du dusjer, sove eller nedsenkne det området av kroppen din i vann. Ved å gjøre disse tingene vil du hindre smykker fra lakk raskere. Det fine med fine smykker er at det er gnisten og glimtet.

Nå som du vet mer om smykker, bør du kunne velge personlige gaver, handle med mer smak eller finne bedre tilbud. Hvorfor ikke gå til en butikk og bruke det du nettopp har lært? Du kan også hjelpe venner og familie med å velge riktig type smykker.