Alt Du Burde Vite Om Smykker

Smykker gjør er morsomt, kreativt, og kan også vise seg å være en stor inntektskilde. Komme i gang kan være en skremmende oppgave. Hva rekvisita bør du kjøpe? Hvilke verktøy trenger du? I denne artikkelen vil vi diskutere noen av de beste smykker-Making tips, som tilbys av proffene, for å hjelpe deg å få din hobby eller virksomhet i gang.

Hvis du ser en ring som hevder å være diamant og har en Sterling sølv innstilling, være svært skeptisk. Diamanter er bare profesjonelt satt i hvitt gull, gult gull eller platina. Svært sjelden og det meste aldri vil du se en diamant ring satt i Sterling sølv. Det er noen sjeldne tilfeller med noen få lav karakter diamant chips satt i sølv, men vanligvis vil dette ikke skje. Hvis du ser en smykker butikk med denne praksisen, er de vanligvis selger zirconia og hevde dem som diamanter.

Når du kjøper det noen anser for å være det viktigste smykket i et forhold, forlovelsesringen, sørg for at det er av høy kvalitet og har flott design. Du vil ha en ring med mange hånddetaljer som viser fint håndverk.

Hvis du gjør wire smykker og ikke har wire cutters, bare bruke et par negl Clippers. Den fingernegl Clippers er små og flott for fin skjæring. De vil være i stand til å manipulere gjennom de fleste Sterling sølv wire med letthet. Den fingernegl Clippers vil ikke lenger være nyttig for neglene selv, fordi wire vil matte dem fort.

Når du kjøper smykker som en gave til noen andre, sørg for å finne ut hva deres preferanser er. Mange mennesker bare liker gull eller sølv, ikke begge deler. Se på mottakerne garderobe valg og nåværende smykker for å finne hvilken smykker type de ville være mest sannsynlig å nyte og faktisk bære.

Vent til etter at sminken er fullført og sett før du tar på smykker. Skitt og støv i sminke er tiltrukket av smykker, og hvis du setter på smykker før kosmetikk, kan det føre til at bitene ser kjedelig. Dette er spesielt viktig med halskjeder og øredobber.

Kjøp steinene løs når du lager dine egne smykker design. Du vil være i stand til å plukke ut en stein som best gjenspeiler dine ønsker. Når du finner den perfekte steinen, vil ideene dine for en perfekt setting være mye lettere å tyde. Ethvert godt smykke begynner ved steinen.

Metall allergier kan gjøre iført alle typer smykker, mest spesielt armbåndsur, kløende og smertefullt. En enkel måte å lindre kløen som noen ikke-edle metaller (vanlig i mange se tilfeller) kan forårsake, endre klokkebåndet til en laget av lær eller klut og deretter bruke et strøk med klar neglelakk på baksiden av klokken. Neglelakken, selv om den ikke er permanent, kan enkelt brukes på nytt når det trengs og beskytter huden mot å være i direkte kontakt med klokkens metalletui. Hvis spennen på det nye klokkebåndet er metall, ikke glem å gi det et belegg av neglelakk også. Selv den lille biten av metall kan forårsake noe alvorlig ubehag for de med følsomhet.

Smykkelaging kan være morsomt og kreativt. Det er noe som er både hyggelig, og kan være lønnsomt. I denne artikkelen har vi diskutert noen av de beste tipsene, som tilbys av proffene. Bruk dem klokt å hjelpe få din hobby i gang, eller for å starte den lukrative virksomheten som er din egen.