Vurder Når Du Kjøper Smykker

Smykker er et nydelig tillegg til vår verden, og legger gnisten og skjønnhet for mange anledninger. Denne artikkelen administrerer ekspertråd om smykker. Ved hjelp av noen tips før du kjøper smykker og hva du bør se etter i kvalitet smykker vil hjelpe deg å ta gode beslutninger når du ønsker å kjøpe smykker.

Ikke forsøk å skinne sølv eller gull smykker med tannkrem. Det er rett og slett et feil hjemmemiddel som mange prøver å passere som faktum at det fungerer. Kjemikaliene i tannkrem vil erodere smykker forårsaker edelstener å permanent miste sin glans. For bare noen få dollar kan du kjøpe en skikkelig polering klut og smykker skinnende væske.

Hvis du sitter fast på hvilken gave du skal kjøpe for en kvinne, fungerer smykker alltid. Sørg for at du vet hvilken størrelse den tiltenkte personen bærer i ringer og halskjeder før du kjøper. Det er ikke noe verre enn å kjøpe et fint smykke som ikke passer til den tiltenkte mottakeren. Gjør din forskning før du foretar kjøpet.

Ikke Kjøp brukte øredobber uten desinfisering av innlegg eller ørekroker. Andre mennesker har vært iført dem, spesielt sant for vintage stykker, og det er nok av bakterier liggende rundt. Ta litt sitronsaft eller hydrogen peroxide, klem noen på en bomullsdott og kjøre den over øret stykker av øredobber. Dette vil drepe bakteriene, noe som gjør det trygt å bære øredobber.

Kjøpe smykker til noen andre kan være utfordrende. Se på hva de velger selv og prøver å finne noe lignende. Unngå store elementer som ringer med mindre du vet hva deres størrelse er. Hvis du gjetter, hva kommer til å skje hvis du gjetter feil? Det kan hjelpe å gå vinduet shopping med dem og se om de nevner en bestemt butikk, merkevare, eller til og med en bestemt vare.

For å lage en enkel, feminin Look, prøv lagdeling tynne halskjeder. Den delikate utseendet på en tynn kjede kjede kan myke opp utseendet og trekke oppmerksomhet til ansiktet ditt. Når lagdeling halskjeder, er det best å gjøre hvert lag en annen lengde, men å bare bruke halskjeder med en svært lik stil.

For å vise fram en grasiøs nakke, prøv å bruke en choker. En choker vil umiddelbart trekke øynene til halsen og kan fremheve det på en rekke måter. Et enkelt bånd choker kan gjøre nakken din ser mer delikat, mens en dramatisk, prangende choker kan gjøre nakken din ser lenger. Hvis du er stolt av nakken, en choker er en fin måte å fullføre noen utseende.

Personlig smykker vil aldri svikte som en gave, spesielt for Mother ‘ s Day. En ring med Birthstones av alle hennes barn vil gjøre en mor stråle med glede. Du kan også få et Bangle armbånd med hennes Childrens ‘ navn gravert på innsiden. Min favoritt er en ring med «Jeg elsker deg» gravert på innsiden.

Smykker er en viktig del av vårt samfunn og bruke tipsene i denne artikkelen, vil hjelpe deg med å gjøre de riktige valgene i oppkjøpet av smykker. Når du har bestemt deg for å kjøpe noe spesielt, er det alltid veldig bra å ha et lite råd i hånden for å gjøre de riktige valgene og finne de perfekte baubles for samlingen din eller som en gave.